OLI EXTRA VERGE - VILÀ oli verge extra

Vaya al Contenido

Menu Principal:

SECCIONS OLI VILA
_____OLI 100% VERGE EXTRA


Oli Vilà produeix solament un oli de categoria extra verge, el més alt en els nivells que classifiquen els olis, s´obté amb procediments mecànics, en condicions òptimes que no alterin l´oli i sense més tractament que el rentat de les olives, la decantació, centrifugació i filtrat. L´entorn del Cogul, així com els paràmetres geogràfics de la comarca de les Garrigues, fan que el fruit tingui unes característiques particulars que després es trasmeten a l´oli.

L´oli Vilà és un oli amb cos i caràcter, fruitat i amb tributs al paladar com l´ametlla, el plàtan i la poma, amb aromes vegetals d´herba tallada i connotacions de carxofes i altres verdures de l´entorn, que, en el seu conjunt forma un cos intens i amb gran potencial al paladar i nas, molt destacat pel seu ús en cru.


Cal destacar les propietats antioxidants del nostre oli i alhora és la base de la dieta mediterrànea que el converteixen en la millor de les grases vegetals tan a nivell saludable com gastronòmic.Com a Oli extra verge, manté els nivells màxims d´acidesa i amb carència de defectes.

 
 
 
 


 
Regreso al contenido | Regreso al menu principal