TRADICIONAL I HISTÒRIC - VILÀ oli verge extra

Vaya al Contenido

Menu Principal:

SECCIONS OLI VILA
_____PRODUCTE TRADICIONAL I HISTÒRIC

L´oli Vilà, es caracteritza principalment per la qualitat en la seva elaboració. Amb un procés de selecció detallat de les olives utilitzades en l´obtenció del "suc" de l´oliva i mitjançant procediments mecànics es busca l´obtenció d´un oli extra verge respectant les característiques naturals del fruit i el resultat determina un oli característic en aroma, caràcter i aparença que fan de l´oli Vilà un producte ja tradicional i consolidat en el món oleari.

Amb tradició des de 1942, les diferents generacions Vilà han respectat el procediment tradicional en l´extracció de l´oli donant sempre prioritat a l´obtenció d´un producte singular mitjançant una molturació que respecta la composició natural de l´oliva i que evita la pèrdua dels aromes característics de l´oliva arbequina de la comarca garriguenca.


Amb més de 70 anys de producció, es garanteix una qualitat d´un nivell superior, i el respecte en el procés d´extracció del suc de l´oliva arbquina per tal de garantir la conservació de tots els aromes i gustos de l´oli Vilà, procesos tradicionals que barrejen la història i tradició en l´obtenció de l´oli amb les bases modernes d´higiene i qualitat.

 
 
 
 


 
Regreso al contenido | Regreso al menu principal