Preguntes Freqüents

Compres

Com realitzo una compra?

A la Botiga trobarà una selecció d’Olis que tenim a la venda. Podrà afegir qualsevol producte fent click al botó “Afegir a la Cistella” situat sota de cada producte. També podrà veure detalladament el producte si fa click sobre ell.

Un cop afegits tots els productes que desitgi, podrà realitzar la compra fent click sobre la icona del carret de la compra situada a la part superior dreta.

Quins són els plaços d’entrega?

Els enviaments es realitzaran en un plaç màxim de 15 dies, a partir de que el client rebi el correu de confirmació de la comanda.

Quins tipus de transports hi han disponibles?

Els enviaments es realitzaran mitjançant una companyia de transport i sistema que VILÀ MOLÍ D’OLI S.L. té contractada. Les despeses d’enviament i embalatge seran aplicades una vegada el client hagi enviat la seva comanda i hagi indicat l’adreça postal on vol rebre la compra.

En qualsevol cas, VILÀ MOLÍ D’OLI S.L. li facilitarà el preu dels enviaments a tota Espanya i les Illes.

Realitzeu enviaments Internacionals?

Consultar a través del formulari de contacte o al telèfon.

Anul·lació i devolucions

Puc modificar o anul·lar una comanda abans de ser enviada?

Sí, en el cas de voler modificar o anul·lar una comanda, s’haurà de posar en contacte via correu electrònic a la adreça vila.moli@hotmail.com en un termini màxim de 24 hores després d’haver realitzat la comanda. En el correu haurà d’exposar els motius d’aquesta modificació o anul·lació.

Puc retornar una comanda?

Sí, el client podrà retornar la comanda sempre que ho consideri oportú, en un termini màxim de 10 dies, des de la data d’entrega.

Per gestionar la devolució, haurà de contactar amb VILÀ MOLÍ D’OLI S.L. per correu electrònic a vila.moli@hotmail.com o bé per telèfon al 639 794 782 i explicar els motius pels quals vol fer devolució. Seguidament se li explicarà quin és el procediment a seguir per fer la devolució.

Puc cancel·lar una comanda que ja ha estat enviada?

Sí, el client podrà cancel·lar la comanda sempre que ho consideri oportú, en un termini màxim de 10 dies, des de la data d’entrega.

Per fer-ho s’haurà de posar en contacte amb VILÀ MOLÍ D’OLI S.L. per correu electrònic a vila.moli@hotmail.com o bé per telèfon al 639 794 782 i explicar els motius de la cancel·lació. El client haurà de costejar les despeses de la devolució.

Qui és fa càrrec de la despesa de l’enviament?

Per regla general és el client qui es farà càrrec d’aquesta despesa. Només és farà càrrec d’aquesta despesa VILÀ MOLÍ D’OLI S.L en els següents casos:

  • Si la comanda que ha rebut no és la mateixa que havia sol·licitat.
  • Si la comanda que ha rebut està en mal estat o és defectuosa.

Informació de Pagament

Forma de pagament?

El pagament només es podrà fer mitjançant targeta de crèdit o de dèbit. S’accepten les següents targetes de crèdit:

          

Quin impost s’aplica als productes?

Els preus dels productes ja inclouen l’Import sobre el Valor Afegit (10 % IVA).

Com gestionem les dades bancaries?

En cap cas VILÀ MOLÍ D´OLI S.L. tindrà accés a les seves dades bancaries. Només Redsys tindrà accés a elles.

Les dades bancàries introduïdes són encriptats i transmesos de forma segura als servidors de Redsys.

Aquest procediment d’introducció de dades està garantit per la tecnologia d’encriptació SSL (Secure Sockets Layer) de 256 bits, un dels sistemes de protecció més avançats i eficaços actualment disponibles, gràcies al qual, cap tercer tindrà accés via Internet a aquesta informació relativa a les dades bancàries introduïdes pel client.

Informació d’Usuari

Com em puc registrar?

Per registrar-te disposem de dues opcions:

  1. Fent clic a l’icona , situada a la part superior dreta de la pantalla. A continuació heu de fer clic a “Registrar-se” i omplir el formulari.
  2. Durant el procés de compra, en el moment d’inserir el correu electrònic, veureu una casella on hi diu “Crear un compte?” si l’habiliteu us apareixeran dos espais que haureu d’omplir per crear l’usuari.

Al finalitzar el procés de registre rebreu un correu electrònic de confirmació. En cas de no rebre’l, consulteu la carpeta d’spam.

Com puc gestionar les meves comandes?

Fent clic a l’icona i omplint les caselles amb les dades d’usuari. Accedireu al tauler de control del compte i en ell podreu gestionar les vostres comandes.