Termes i condicions generals

A continuació, li presentem els nostres termes i condicions generals, els quals s’apliquen a tots els nostres serveis. A www.olivila.com li oferim una experiència de compres personalitzada i serveis en la mesura dels seus interessos i necessitats. A www.olivila.com venem oli de categoria verge extra.

Formalització del contracte i lliurament de productes

Les comandes realitzades a www.olivila.com, el contracte se celebra amb VILÀ MOLÍ D’ÒLI S.L., amb adreça en Ctra. de Lleida, s/n 25152 El Cogul.

En punxar a “Comprar” estàs realitzant una comanda vinculant dels articles que apareixen en la teva cistella. Una vegada hagis emès la teva comanda, t’enviarem immediatament un correu electrònic amb la confirmació d’aquest. El contracte vinculant es formalitza en el moment en què rebis la confirmació de comanda per part nostra. Si us plau tingues en compte que les comandes realitzades per transferència bancària s’enviaran quan rebem el pagament de la totalitat del preu de compra així com de qualsevol despesa d’enviament. Per tant, et preguem que realitzis una transferència pel preu de compra immediatament després de rebre la confirmació de la comanda, i en tot cas, dins dels 7 dies següents.

Si el producte no està disponible, et reemborsarem qualsevol pagament que hagis realitzat en la major brevetat possible.

Els lliuraments es realitzen en territori espanyol, península i illes. Quan els terminis estiguin expressats en dies laborables, s’entendran per dies laborables tots els dies entre el dilluns i el divendres, tots dos inclosos, però no els festius ni els caps de setmana.

Preus, pagament i despeses d’enviament

Seran aplicables els preus establerts en els productes en la data en la qual es realitza la comanda. Els preus establerts són els preus finals (total), és a dir, inclouen l’impost sobre el valor afegit a Espanya al tipus impositiu legal aplicable. Fins que es realitzi el pagament total del preu de compra, el producte continuarà sent de la nostra propietat.

Les despeses d’enviament es mostraran durant el procés de realització de la comanda. El cost total de l’enviament s’identificarà i detallarà en la pantalla de pagament i en el justificant de pagament que s’emeti.

Assumim les despeses d’enviament a partir de la segona caixa, independentment del producte que sigui. Per a totes les comandes, inferiors a dues caixes, hauràs de pagar 10 euros, IVA inclòs, de despeses d’enviament, tal com se t’indicarà quan realitzis la comanda en els detalls del producte i en la cistella de la compra. Aquestes despeses s’afegiran a l’import de la comanda i seran facturats per VILÀ MOLÍ D’OLI S.L.. Sense perjudici de l’anterior, les despeses d’enviament seran reemborsades en cas que els productes siguin defectuosos o erronis, conforme al procediment establert en els presents termes i condicions generals i/o la llei aplicable.

Dret legal de desistiment respecte als productes

El primer que has de saber és que si decideixes retornar un producte, has de contactar amb nosaltres mitjançant un correu electrònic a vila.moli@hotmail.com o bé per telèfon al 639 794 782 i explicar-nos els motius de la devolució.

Informació sobre l’exercici del dret de desistiment:

Tens el dret a desistir del contracte actual sense necessitat de cap justificació en un termini de 10 dies. El termini de desistiment expirarà als 10 dies del dia que tu o un tercer que tu indiquis, diferent del transportista, adquireixi la possessió material de l’últim dels productes.

Conseqüències del desistiment

En cas de desistiment per part teva, procedirem a reemborsar-te els pagaments que hagis efectuat, excloent les despeses d’enviament, dins dels 14 dies a partir de la data en la qual hàgim estat informats de la teva decisió de desistir del contracte actual. El reemborsament es realitzarà utilitzant el mateix mitjà de pagament que hagis emprat per a la transacció inicial, tret que s’hagi acordat expressament el contrari. No et cobrarem cap despesa com a conseqüència del reemborsament. Podrem retenir el reemborsament fins a haver rebut els productes.

Els productes hauran de ser retornats o lliurats a tot tardar en el termini de 14 dies a partir de la data en què ens comuniquis la teva decisió de desistiment del contracte.

Es considerarà complert el termini si efectues la devolució dels productes abans que hagi conclòs el termini de 14 dies.

Reemborsaments

El reemborsament s’efectuarà al compte utilitzat per al pagament. Per a pagaments a compte o pagaments per endavant mitjançant transferència, el reemborsament serà enviat al compte des de la qual es va realitzar el pagament. Si pagues mitjançant targeta de crèdit, el reemborsament serà realitzat al compte associat a la teva targeta de crèdit.

Atenció al client

Per a qualsevol pregunta, consulta la nostra secció de ajuda o contacta amb nosaltres.

Responsabilitat legal per defectes i informació addicional

Només les persones majors de 16 anys poden realitzar compres a www.olivila.com.

Cada client ha de mantenir un únic compte de client al mateix temps. Ens reservem el dret d’eliminar registres múltiples.