Toca amb el dit o passa el ratolí sobre cada una de les imatges per descobrir què defineix el nostre oli.

Oli Vilà produeix un oli de categoria verge extra, el més alt en els nivells que classifiquen els olis. S’obté amb procediments mecànics en condicions òptimes i sense més tractament que la rentada de les olives, la decantació, centrifugació i filtrat. L’Oli Vilà és produït 100% per oliva arbequina.

Oli 100% Verge Extra

El Molí Vilà compta amb totes les eines necessàries per a la producció de l’oli. Des que entra l’oliva fins que surt envasat. Ens encarreguem de totes les fases d’aquest procés, amb alts estàndards de qualitat, per tal d’obtenir el millor de cada oliva. Totes les nostres olives són portades per agricultors locals i premsades en menys de 24 h per tal d’obtenir el millor suc de l’oliva conservant totes les seves propietats. Aquest oli està conservat en dipòsits d’acer inoxidable evitant el seu deteriorament fins al seu envasat.

El molí

Des de 1942, amb més de 75 anys d’experiència i actualment la quarta generació Vilà, han respectat el procediment tradicional en l’extracció de l’oli. Donant sempre prioritat a l’obtenció d’un producte singular mitjançant una molturació que respecta la composició natural de l’oliva i que evita la pèrdua dels aromes característics de l’oliva arbequina.

Producte tradicional i històric

El Cogul és una terra històricament d’oliveres, on es troben arbres mil·lenaris i noves plantacions. El seu paisatge, la seva posició geogràfica i les seves característiques demogràfiques converteixen el Cogul en una zona única i amb un impacte important en les característiques de les oliveres.

El Cogul, terra d’oliveres

  La nostra història  


Els inicis

L’any 1942 va començar una història de tradició i esforç: es va fundar el Molí Vilà. Més de 75 anys fent oli de qualitat, tenint cura d’obtenir un producte digne de les nostres terres i generació rere generació que transmetin l’essència de fer un bon oli.

Una tradició

Al llarg d’aquests anys i fruit de la modernització dels temps, l’estructura del molí ha anat experimentant una sèrie de millores en la producció, emmagatzemament, infraestructura i logística, entre altres. Però sempre mantenint la filosofía tradicional que ha caracteritzat a la família Vilà.

Seguim creixent

L’any 2013, va ser un punt d’inflexió al molí amb la creació d’una nova bodega que va significar la millora en la capacitat d’emmagatzematge.

El Molí Vilà gaudeix de tota la infraestructura necessària en la producció de l’oli. Totes les fases en aquest procés es fan dins del mateix molí, des de l’entrada de l’oliva fins a l’envasat de l’oli. Passant per l’analítica de l’oliva a cada pesada, la molinada de les olives per tal que surti l’or líquid i el filtratge, si és necessari.

Garantia de qualitat i progrés

Totes les màquines que es troben al molí són d’acer inoxidable per poder garantir la bona qualitat i el manteniment de l’oli d’oliva verge extra. A més, del molí és energèticament auto sostenible amb la implantació als darrers anys de l’aprofitament d’un sot producte com és l’ós de l’oliva, el pinyolet, utilitzat com a biomassa.

  Recull fotogràfic